• Fantasmes de Barcelona

    Recull històric de fets sobrenaturals

    Sylvia Lagarda-Mata Angle editorial Ref. 9788415002499 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Ampliada amb nou noves històries Un llibre per descobrir els racons més espectrals de Barcelona. La primera guia de fantasmes de la ciutat. Si vols saber-ne més o opinar sobre els fantasmes que coneixes, entra a: Bloc de Fantasmes de Barcelona [http://fantasmesdebarcelona.blogspot.com] Després de l...
    Ample: 140 mm Llarg: 230 mm Pes: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-49-9
    • Data d'edició : 01/01/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Català
    • Autors/es : Sylvia Lagarda-Mata
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : inspira
    • Nº de col·lecció : 11
    Ampliada amb nou noves històries Un llibre per descobrir els racons més espectrals de Barcelona. La primera guia de fantasmes de la ciutat. Si vols saber-ne més o opinar sobre els fantasmes que coneixes, entra a: Bloc de Fantasmes de Barcelona [http://fantasmesdebarcelona.blogspot.com] Després de l'èxit de les tres primeres edicions en català i també de la seva traducció al castellà, arriba al mercat la quarta edició de _Fantasmes de Barcelona_ amb nou noves històries d'esperits i espectres que s'incorporen als itieneraris actuals del llibres. _Fantasmes de Barcelona_ es planteja com una guia amb 13 itineraris per diferents barris de Barcelona. Es tracta d'un compendi de fets sobrenaturals històrics i ben documentats, una geografia espectral de llegendes urbanes sobre esperits i ànimes en pena. En aquesta edició, s'incorporen noves històries com l'espectre de l'actriu Margarida Xirgu o un cap encantat de què Cervantes que parlar a _El Quijote_. Les nou històries que s'afegeixen als itinerarios ja existents són: -Uns misteriosos rumors a la plaça del Rei. -Uns canvis de sexe atípics. -Un cap encantat citat Cervantes. -El naufragi d'una barcassa americana. -Uns espectres al metro de Rocafort. -El fantasma del carrer Viladomat. -El fantasma de l'actriu Margarida Xirgu al teatre Romea. -L'esperit d'unes monges al barri de l'Hospital. -Una autostopista a la carretera de la Rabassada. A _Fantasmes de Barcelona_ res no és inventat: la Vampira del Raval, el Fantasma de Canaletes... Barcelona està farcida d'espectres i ànimes en pena que us faran sentir esgarrifances quan passegeu pels seus carrers. Si sou dels que no creuen en fantasmes, esperits o bruixes, potser us emportareu algun ensurt. Per si de cas, la recomanació de l'autora és que porteu sempre un bon grapat d'ortigues a la butxaca, el millor amulet contra els fantasmes. CALIA UN LLIBRE SOBRE FANTASMES [http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20091130/53832790875/lagarda-mata-a-barcelona-le-hacia-falta-un-libro-sobre-fantasmas-historicos-canaletes-sagrada-famili.html] Reseña en La Vanguardia [http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20091130/53832790875/lagarda-mata-a-barcelona-le-hacia-falta-un-libro-sobre-fantasmas-historicos-canaletes-sagrada-famili.html] Reseña en El Periódico de Catalunya [/../actualitzacio_documents/PDF/Reculls/2010-02-13ElPeri%97dicoFantasmes.pdf] Reseña en la Guía del Ocio [/../actualitzacio_documents/PDF/Reculls/2010-02-26GuiadelocioFantasmes.jpg]

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.