• El precio a pagar

    Joseph Fadelle Rialp Ref. 9788432138812 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Durante el servicio militar, Mohammed, un joven musulmán iraquí miembro de una importante familia chiíta, descubre con espanto que su compañero de cuarto es cristiano. Entre ambos hombres surge una relación paradójica, de la que Mohammed saldrá transformado. De vuelta a la vida civil, mantiene un ún...
    Ample: 145 mm Llarg: 215 mm Pes: 290 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-321-3881-2
    • Data d'edició : 01/10/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Joseph Fadelle
    • Traductors/es : Esteban Villar, Gloria
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : Biografías y Testimonios
    • Nº de col·lecció : 0

    Durante el servicio militar, Mohammed, un joven musulmán iraquí miembro de una importante familia chiíta, descubre con espanto que su compañero de cuarto es cristiano. Entre ambos hombres surge una relación paradójica, de la que Mohammed saldrá transformado. De vuelta a la vida civil, mantiene un único deseo: convertirse al cristianismo. ¡Una auténtica locura, impensable entre sus familiares y allegados! En el islam el cambio de religión constituye un crimen.Su familia es capaz de todo con tal de hacerle desistir, aunque en vano. A las amenazas y los golpes les suceden la prisión y las torturas. Mohammed, convertido en Joseph una vez bautizado, vive un largo calvario, pero no cede un milímetro. Se dicta una fatwa contra él, y sus hermanos le disparan en plena calle. Herido de gravedad, Mohammed se desploma en el suelo.

    El precio a pagar es una historia verídica.

    Después de superar las vicisitudes relatadas en este libro, Joseph Fadelle llega a Francia con su familia en el año 2001. Desde entonces es ciudadano francés.

    Crítica:


    «Como historia verídica que es, no busca ser una apología del cristianismo como religión verdadera, sino una llamada de atención contra todo fundamentalismo religioso que coarta libertades y termina matando.»

    Fonfo Alonso-Lasheras, Pastoral SJ


    «No me extraña que este libro lleve siete ediciones, aun no siendo literariamente una maravilla. Quizá el hecho de ver una historia contada de modo muy sencillo acentúa la credibilidad.»

    Ángel Cabrero Ugarte, Club del lector

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.