• Tristos tròpics

    Claude Lévi-Strauss Anagrama Ref. 9788433915399 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Claude Lévi-Strauss, un dels pensadors contemporanis més influents, va canviar de dalt a baix la concepció que durant bona part del segle XX es tenia de la naturalesa de la cultura, dels costums i de la civilització. Mitjançant el contacte amb societats dites primitives, d’Amèrica el Sud, sobretot, ...
    Ample: 140 mm Llarg: 210 mm Pes: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    24,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-339-1539-9
    • Data d'edició : 01/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : Català
    • Autors/es : Claude Lévi-Strauss
    • Traductors/es : Martí i Pol, Miquel
    • Nº de pàgines : 464
    • Col·lecció : llibres
    • Nº de col·lecció : 31

    Claude Lévi-Strauss, un dels pensadors contemporanis més influents, va canviar de dalt a baix la concepció que durant bona part del segle XX es tenia de la naturalesa de la cultura, dels costums i de la civilització. Mitjançant el contacte amb societats dites primitives, d’Amèrica el Sud, sobretot, i d’Àsia, Lévi-Strauss va confrontar els seus lectors amb estadis de la humanitat que necessàriament els portaven a repensar la validesa de les estructures de les societats occidentals i la influència que sobre ells exercien els esquemes que condicionaven la seva existència individual i col·lectiva.

    Publicada el 1955, Tristos tròpics, l’obra que el va convertir en un autor cèlebre, és molt més que un llibre de viatges. A través d’un seguit d’experiències viscudes i, sobretot, a través d’una autobiografia intel·lectual, l’autor tractava de donar resposta a tot d’interrogants: per què i com s’esdevé etnòleg?, de quina manera s’integren les aventures de l’explorador i les experiències del savi? A mig camí entre la filosofia i la ciència, aquest llibre ens recorda encara avui que és mitjançant el coneixement dels altres que ens podem conèixer més bé nosaltres mateixos.

    Amb aquesta edició recuperem un clàssic indispensable del segle XX, i un dels primers llibres publicats l’any 1969 per Editorial Anagrama, traduït per Miquel Martí i Pol.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.