• Harry Potter. La filosofía

    Simone Regazzoni Duomo Ref. 9788492723706 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    «DESARROLLA TU LEGÍTIMA RAREZA.» RENÉ CHARHarry Potter es uno de los fenómenos culturales de mayor impacto de la última década y que ha desbordado los límites que la catalogaban como literatura juvenil. La serie creada por Rowling es también un extraordinario banco de pruebas para el ejercicio filos...
    Ample: 140 mm Llarg: 210 mm Pes: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    13,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92723-70-6
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Simone Regazzoni
    • Nº de pàgines : 127
    • Col·lecció : perímetro
    • Nº de col·lecció : 0
    «DESARROLLA TU LEGÍTIMA RAREZA.» RENÉ CHAR

    Harry Potter es uno de los fenómenos culturales de mayor impacto de la última década y que ha desbordado los límites que la catalogaban como literatura juvenil. La serie creada por Rowling es también un extraordinario banco de pruebas para el ejercicio filosófico. Con la inteligencia y falta de prejuicios que ya reveló en Perdidos. La Filosofía, Simone Regazzoni se adentra en el colegio de Hogwarts y en la clandestinidad de los bosques ingleses para reflexionar acerca de los grandes problemas de siempre: ¿Qué es el mal? ¿Cómo vivir feliz? ¿Qué relación hay entre la magia y la tecnología? El autor nos propone entrar en la novela-mundo creada por J.K. Rowling y, de la mano de Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Albus Dumbledore y Lord Voldemort, ejercitarnos en el antiguo y noble amor a la sabiduría. Porque pensar puede ser un asunto divertido... pero nunca bana

    «HARRY POTTER RESISTIRÁ A LA PRUEBA DEL TIEMPO Y ACABARÁ EN LOS ESTANTES DONDE SE COLOCAN LOS MEJORES, JUNTO A ALICIA, PUCK, FRODO Y DOROTHY. ESTA SERIE NO ES ASUNTO DE UNA DÉCADA SINO DE TODA UNA ÉPOCA.» STEPHEN KING

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.