• La edad de la verdad

    Juan Pablo Jaramillo Martínez Roca Ref. 9788427042179 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Amo dormir. Me encanta la noche. Grabar videos en la madrugada. Levantarme tarde. Que me lleven el desayuno a la cama. Reírme de mí mismo. Hacer reír a los demás. Ser solidario. Apoyar las causas nobles. Valorar los contratiempos y las casualidades. Aprender de los errores. Celebrar la vida. Vivir s...
    Ample: 150 mm Llarg: 230 mm Pes: 222 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    12,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-270-4217-9
    • Data d'edició : 01/10/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Juan Pablo Jaramillo
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : 4You2
    • Nº de col·lecció : 0

    Amo dormir. Me encanta la noche. Grabar videos en la madrugada. Levantarme tarde. Que me lleven el desayuno a la cama. Reírme de mí mismo. Hacer reír a los demás. Ser solidario. Apoyar las causas nobles. Valorar los contratiempos y las casualidades. Aprender de los errores. Celebrar la vida. Vivir siéndome fiel a mí mismo. Pero lo que más me gusta en todo el planeta entero es tener la capacidad de amar.


    Con más de cinco millones de seguidores en la web, miles de views y cientos de videos, Juan Pablo Jaramillo todavía tiene mucho por mostrar y consejos para dar. Este libro es una mirada íntima a su vida y su manera única de percibir el mundo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.