• Teogonia. Els treballs i els dies

    Hesíode La Magrana Ref. 9788482645797 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Aquest volum presenta els dos grans poemes d’Hesíode, a mig camí entre el gènere èpic i el gènere didàctic. La Teogonia és el relat de l’origen del món i del naixement de diversos déus del panteó grec, un document imprescindible per conèixer la mitologia antiga. Els treballs i els dies, en canvi, és...
    Ample: 140 mm Llarg: 213 mm Pes: 175 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8264-579-7
    • Data d'edició : 01/09/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Català
    • Autors/es : Hesíode
    • Traductors/es : Castellanos Vila, Joan
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : clàssics de Grècia i Roma
    • Nº de col·lecció : 11
    Aquest volum presenta els dos grans poemes d’Hesíode, a mig camí entre el gènere èpic i el gènere didàctic. La Teogonia és el relat de l’origen del món i del naixement de diversos déus del panteó grec, un document imprescindible per conèixer la mitologia antiga. Els treballs i els dies, en canvi, és un poema d’argument terrenal, que comprèn una primera part teòrica, on s’exposa el valor de la justícia divina i del treball per aconseguir la virtut, i una segona part pràctica, en què es descriuen un calendari del pagès i un calendari del navegant. Hesíode és el primer representant de la literatura de caire tradicional que s’ha manifestat a través dels calendaris agrícoles i dels reculls de dites i proverbis populars que són mostra de la saviesa intuïtiva dels pobles.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.