• L'àrab del futur

    Una joventut a l'Orient Mitjà (1978-1984)

    Riad Sattouf Salamandra Ref. 9788416310050 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Una novel·la gràfica que ens descobreix, a través d'un testimoni personal, realitats i experiències allunyades a la homogeneïtzada «cultura global», però llur coneixement és fonamental per comprendre el món en tota la seva complexitat. Aquest llibre explica la història real d'un nen ros i de la se...
    Dimensions: 238 x 172 x 16 mm Pes: 490 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16310-05-0
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Català
    • Autors/es : Riad Sattouf
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : L'àrab del futur
    • Nº de col·lecció : 0

    Una novel·la gràfica que ens descobreix, a través d'un testimoni personal, realitats i experiències allunyades a la homogeneïtzada «cultura global», però llur coneixement és fonamental per comprendre el món en tota la seva complexitat.

    Aquest llibre explica la història real d'un nen ros i de la seva família a la Llívia de Gaddafi i a la Síria d'Hafiz al-Assad.

    De pare siri i mare francesa, Sattouf va néixer a Paris l'any 1978, però va passar els primers anys de la seva infància entre França, Llívia i Síria. El pare, un professor universitari apassionat per la política, va voler que el seu fill anés a escola a Síria per convertir-se en un àrab educat i modern, en «l'àrab del futur».

    L'evocació de les aventures del jove Riad, un nen de cabells rossos i ulls desperts, ofereix un relat familiar íntim i entranyable, marcat pels contrastos i les contradiccions, així com un incisiu panorama de la vida quotidiana sota dues dictadures, la Llívia de Gadafi i la Síria de Hafiz al-Assad, pare de l'actual president.

    A través de la mirada del nen, càndida però severa, L'àrab del futur ens permet reviure el dia a dia en aquelles utopies regides entre l'absurd i la crueltat, i marcades per les singularitats de la cultura islàmica.

    Ressenya:
    «L'àrab del futur és un còmic summament interessant, no només pel que explica (una infància a l'Orient Mitjà d'un nen a mig camí entre orient i occident), també per com ho explica: és una mirada perspicaç, irònica i íntima que aconsegueix fascinar el lector des de les primeres pàgines.»
    Blog La casa de El

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.