• La gran nit dels gossos

    Hooper Meredith SerreS Ref. 9788495040312 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Un cop l'any, els gossos de les pintures de la National Gallery viuen una nit lliure excitant. Gossos grassos i gossos esprimatxats, amb taques o de pèl llis. Tota mena de cans es passen hores a la galeria fent corredisses amunt i avall per les grans escales, s'encalcen els uns als altres i ensumen ...
    Ample: 220 mm Llarg: 280 mm Pes: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    11,42 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95040-31-2
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Autors/es : Hooper Meredith
    • Traductors/es : BORRAS I CALVO, XAVIER
    • Nº de pàgines : 32
    • Col·lecció : INFANTIL CATALÀ
    • Nº de col·lecció : 037
    Un cop l'any, els gossos de les pintures de la National Gallery viuen una nit lliure excitant. Gossos grassos i gossos esprimatxats, amb taques o de pèl llis. Tota mena de cans es passen hores a la galeria fent corredisses amunt i avall per les grans escales, s'encalcen els uns als altres i ensumen tots les raconades. Però una nit d'aquestes, quatre gossos es colen als quadres equivocats. Aquest fet insòlit converteix la galeria -que és visitada per gent de tot arreu- en la més popular del món. El lector segueix els gossos des d'"El matrimoni Arnolfini" de Jan van Eyck, passant per "Madame de Pompadour", pintat per François- Hubert Drouais, "El senyor i la senyora Andrews" de Thomas Gainsborough, fins als "Banyistes a Asnières" de Georges-Pierre Seurat. Les reproduccions dels quadres s'inclouen en un índex pictòric al final del llibre. Aquest magnífic conte, profusament il·lustrat per Allan Curless i Mark Burgess, ofereix una fantàstica introducció a l'Art -en majúscules- per als joves.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.