• Quasi tota la veritat

    Minguella Base Ref. 9788492437061 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Aquestes memòries de Josep Maria Minguella són la revelació més impactant que s'ha fet mai .sobre el món del futbol. Minguella és, en el panorama general del futbol català, espanyol i internacional, un dels protagonistes més emblemàtics de la història de l'esport rei dels últims gairebé cinquanta an...
    Dimensions: 235 x 155 x 20 mm Pes: 554 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,60 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92437-06-1
    • Data d'edició : 01/12/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : Català
    • Autors/es : Minguella
    • Nº de pàgines : 328
    • Col·lecció : base històrica
    • Nº de col·lecció : 44
    Aquestes memòries de Josep Maria Minguella són la revelació més impactant que s'ha fet mai .sobre el món del futbol. Minguella és, en el panorama general del futbol català, espanyol i internacional, un dels protagonistes més emblemàtics de la història de l'esport rei dels últims gairebé cinquanta anys. Com a tècnic, intermediari i comentarista mediàtic ha acumulat una experiència que no té parangó en aquest esport. En aquest llibre, Quasi tota la veritat, relata per primera vegada, en un text apassionant i amb documents únics que no deixaran indiferent ningú, les seves experiències com a ajudant dels entrenadors del FC Barcelona Vic Buckingham i Rinus Michels; el món que regeix el cada dia més complicat sistema de contractació dels grans astres del futbol mundial o la seva intervenció en l'impuls de determinats mitjans de comunicació esportius com Don Balón i Sport. Minguella narra també amb molta valentia i sinceritat aspectes inèdits dels anys de gestió de Josep Lluís Núñez i Joan Gaspart. Especial relleu tenen els capítols dedicats a l'arribada de Maradona al FC Barcelona; l'operació Stòitxkov; el cas Alfredo Di Stefano; l'afer Guardiola; les seves confidències sobre els fitxatges de Romário, Rivaldo, Ronaldinho i Messi; el judici sobre la presidència de Joan Laporta i tants d'altres. El llibre finalitza amb una de les més lúcides reflexions crítiques sobre les intrigues econòmiques i la gestió dels organismes federatius internacionals de la UEFA i la FIFA. Som, doncs, davant d'una obra que descobreix el veritable entorn que envolta el futbol internacional i que ens apropa per primera vegada als seus aspectes més amagats i desconeguts.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.