• Manhattan. La historia secreta de Nueva York

    Russell Shorto Duomo Ref. 9788492723683 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    «UNA ESPLÉNDIDA CRÓNICA ESCRITA CON TREMENDO PULSO NARRATIVO QUE REMEMORA LA EPOPEYA DE LA FUNDACIÓN DE NUEVA YORK» EL PAÍS Veinticuatro dólares. Ése es el importe que en 1626, según cuenta la leyenda, los colonos holandeses pagaron a los nativos americanos a cambio de Manhattan. La historia real, s...
    Pes: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    24,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92723-68-3
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Russell Shorto
    • Nº de pàgines : 0
    • Col·lecció : perímetro
    • Nº de col·lecció : 0
    «UNA ESPLÉNDIDA CRÓNICA ESCRITA CON TREMENDO PULSO NARRATIVO QUE REMEMORA LA EPOPEYA DE LA FUNDACIÓN DE NUEVA YORK» EL PAÍS

    Veinticuatro dólares. Ése es el importe que en 1626, según cuenta la leyenda, los colonos holandeses pagaron a los nativos americanos a cambio de Manhattan. La historia real, sin embargo, es otra. En esta exhaustiva investigación, Russell Shorto desmonta el mito de origen de la isla y narra las peripecias de aquellos aventureros. A partir de registros holandeses del siglo XVII, traducidos hasta hace muy poco por el erudito Charles Gehring, Shorto trae a la vida el exuberante drama humano que yace detrás de la fundación de la colonia, enclave comercial abierto al intercambio cultural y a la tolerancia religiosa. Es una historia desconocida, la de aquellos emprendedores pioneros, procedentes de una cultura tan progresista como lo fue la holandea dels siglo XVII, y cuya repercusión en la historia de Nueva York es mucho más profunda de lo que hasta ahora hemos conocido.

    «LOS HUESOS DE DESCARTES ES UNO DE LOS RELATOS POLICÍACOS MÁS INTERESANTES QUE HE LEÍDO (...) LA NARRACIÓN DE SHORTO ESTÁ MUY BIEN ESCRITA, ES CULTA E INTELIGENTE.»
    CÉSAR ANTONIO MOLINA / LA VOZ DE GALICIA

    «ES UN LIBRO DE INTRIGA, ADEMÁS DE UNA NOVELA DE UNA NOTABLE INTRODUCCIÓN AL PENSAMIENTO MODERNO.»
    FÉLIX DE AZÚA

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.