• Activitats per al desenvolupament de la intel·ligència emocional

    GROP - Ana Zurita Parramón Ref. 9788434233980 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    La Intel.ligència Emocional és un dels aspectes més importants d'una persona. Posseir Intel.ligència Emocional fomenta les relacions amb els altres i amb un mateix, millora l'aprenentatge, facilita la resolució de problemes i afavoreix el benestar personal i social.En aquesta obra es treballen cinc ...
    Ample: 210 mm Llarg: 275 mm Pes: 1020 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-342-3398-0
    • Data d'edició : 01/05/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : Català
    • Autors/es : GROP - Ana Zurita
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : Valores
    • Nº de col·lecció : 0
    La Intel.ligència Emocional és un dels aspectes més importants d'una persona. Posseir Intel.ligència Emocional fomenta les relacions amb els altres i amb un mateix, millora l'aprenentatge, facilita la resolució de problemes i afavoreix el benestar personal i social.
    En aquesta obra es treballen cinc blocs de competències emocionals, un per capitulo: Consciència emocional, Regulació emocional, Autonomia emocional, Habilitats soci-emocionals i Habilitats per a la vida i el benestar emocional. En cada capítol es proposen tot un seguit d'activitats i exercicis per ajudar als educadors a desenvolupar la intel.ligència Emocional dels nens.
    Adquirir i ensenyar Intel.ligència Emocional no és fàcil. Cal entrenament i molta pràctica. Per això ACTIVITATS per al desenvolupament de la INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL en els nens és una eina fonamental per als educadors i pares, que trobaran en ella exemples de com abordar i avançar en l'Educació Emocional dels nens entre els 8 i els 12 anys d'edat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.