• Fotografía digital para dummies

    Julie Adair King Para dummies Ref. 9788432900952 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Tanto si estás pensando en comprar tu primera cámara digital, como si lo que quieres es pasarte a una reflex con objetivos intercambiables o buscas editar un poco tus fotos para darles el toque final, este libro es el que necesitas. En él, la autora, que ya tiene a sus espaldas muchos libros sobre c...
    Dimensions: 235 x 170 x 24 mm Pes: 958 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    24,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-329-0095-2
    • Data d'edició : 01/10/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Julie Adair King
    • Traductors/es : Herreros de Tejada Jaraquemada, Fernando
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : Para Dummies
    • Nº de col·lecció : 0

    Tanto si estás pensando en comprar tu primera cámara digital, como si lo que quieres es pasarte a una reflex con objetivos intercambiables o buscas editar un poco tus fotos para darles el toque final, este libro es el que necesitas. En él, la autora, que ya tiene a sus espaldas muchos libros sobre cámaras y fotografía digital, responde a tus dudas sobre las prestaciones de los últimos modelos de cámaras que hay en el mercado, las mejores técnicas fotográficas, consejos para fotografías especiales, opciones de impresión y muchas más cuestiones que se plantea todo aficionado a la fotografía.


    Las opciones de la cámara — descubre qué prestaciones tiene tu cámara y cómo se notan en las fotos que haces


    Apunta y dispara — prepara bien tu cámara y aprende cómo conseguir la mejor toma en cualquier contexto


    Lo que funciona — juega y experimenta con las recomendaciones que te damos para retratos, planos cortos, fotos en movimiento o paisajes


    El toque final — repasa tus fotos y aprovecha las opciones de visualización y edición que te ofrece tu cámara; luego descárgatelas y compártelas


     

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.