• El cas del cadàver elegant

    Lawrence, Caroline la Galera Ref. 9788424646271 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Walt el Llesques, cap del crim de Virginia City, ha mort. Un munt de pistolers es maten entre ells -literalment- per ocupar el seu lloc. En aquest clima enrarit, P.K. Pinkerton ("Pinky"), un jove molt especial de 12 anys, s'estableix com detectiu. El seu primer cas arriba de seguida: una minyona, la...
    Ample: 126 mm Llarg: 197 mm Pes: 416 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    14,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-246-4627-1
    • Data d'edició : 01/05/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Autors/es : Lawrence, Caroline
    • Traductors/es : Puntí, Joan
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : Pinkerton
    • Nº de col·lecció : 72
    Walt el Llesques, cap del crim de Virginia City, ha mort. Un munt de pistolers es maten entre ells -literalment- per ocupar el seu lloc. En aquest clima enrarit, P.K. Pinkerton ("Pinky"), un jove molt especial de 12 anys, s'estableix com detectiu. El seu primer cas arriba de seguida: una minyona, la Martha, ha vist com assassinen la seva senyora, i tem per la seva vida perquè sap que l'assassí també l'ha vist a ella. Després de donar al Pinky una pista molt críptica, la Martha desapareix. Ell té molt poc temps per solucionar el cas... abans de ser acusat del crim i acabar a la forca.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.