• Sin trigo, gracias

    Dile adiós al trigo, pierde peso y come de forma saludable

    Doctor William Davis Aguilar Ref. 9788403014558 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    ¿Sabías que comiendo dos rebanadas de cualquier tipo de pan de trigo puedes incrementar tu nivel de glucosa en sangre más que con dos cucharadas soperas de azúcar puro? Sin trigo, gracias es una mirada provocadora y distinta de cómo, eliminando de nuestra dieta el trigo -a menudo considerado saludab...
    Dimensions: 230 x 154 x 23 mm Pes: 488 gr
    Sense estoc, sota comanda
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-03-01455-8
    • Data d'edició : 01/09/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Doctor William Davis
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : Divulgación
    • Nº de col·lecció : 0

    ¿Sabías que comiendo dos rebanadas de cualquier tipo de pan de trigo puedes incrementar tu nivel de glucosa en sangre más que con dos cucharadas soperas de azúcar puro?

    Sin trigo, gracias es una mirada provocadora y distinta de cómo, eliminando de nuestra dieta el trigo -a menudo considerado saludable por ser un cereal-, podemos perder peso y prevenir una amplia gama de problemas de salud.

    Basándose en décadas de estudios clínicos con extraordinarios resultados, el cardiólogo William Davis observó que cientos de pacientes a los que había recetado regímenes sin trigo mejoraban notablemente su salud y decidió escribir un libro que revelara los efectos dañinos de este ingrediente tan común en nuestra dieta.

    Una dieta sin trigo se asocia a beneficios físicos importantes:

    - Pérdida de peso significativa en los primeros meses.

    - Alivio y mejora de la diabetes tipo 2.

    - Mejora de los problemas intestinales, como la colitis ulcerosa y la celiaquía.

    - Mejora notables de los niveles de colesterol y LDL.

    - Mayor densidad ósea y mejora de la osteoporosis.

    - Mejora de enfermedades de la piel como la psoriasis, úlceras bucales o pérdida de cabello.

    - Reducción de la inflamación y el dolor causados por la artritis reumatoide.

    De fácil lectura y cuidadosamente documentado, este libro te ofrece una nueva perspectiva más crítica sobre el trigo que comemos en la actualidad que cambiará drásticamente tu modo de pensar.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.