• Historias de mucho peso

    Mejorar conductas y hábitos para ganar la batalla de los kilos

    Jordi Carballido Amat Ref. 9788497353229 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    ¿Qué hacer para abandonar las dietas de moda? ¿y si después de cada dieta voy aumentando de peso? ¿es cierto que el estómago se hace más grande si como más? ¿cómo cambiar los hábitos alimenticios que son perjudiciales para mi salud? ¿la obesidad mata? ¿un tratamiento psicológico puede ayudar a aband...
    Ample: 165 mm Llarg: 230 mm Pes: 300 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9735-322-9
    • Data d'edició : 01/07/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Jordi Carballido
    • Nº de pàgines : 166
    • Col·lecció : Salud y bienestar
    • Nº de col·lecció : 0
    ¿Qué hacer para abandonar las dietas de moda? ¿y si después de cada dieta voy aumentando de peso? ¿es cierto que el estómago se hace más grande si como más? ¿cómo cambiar los hábitos alimenticios que son perjudiciales para mi salud? ¿la obesidad mata? ¿un tratamiento psicológico puede ayudar a abandonar el hambre compulsivo?¿es perjudicial hacer una dieta tras otra? ¿existen métodos clínicos eficaces para dejar atrás la obesidad y ser más feliz?

    En este libro se presentan historias y anécdotas divertidas, alucinantes y sorprendentes, en su mayoría fruto del abuso y malos hábitos en la alimentación diaria de muchas personas.

    Casos reales, curiosidades y consejos sobre malos hábitos alimenticios que son frecuentes y repetitivos en nuestra sociedad.
    La obesidad es una epidemia mundial que tiende a extenderse de forma definitiva en las próximas décadas.
    Este libro es una guía para ayudar a identificar este problema y conocer sus tratamientos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.