• Síntomas y enfermedades del intestino

    Dr. Joan Monés Xiol Amat Ref. 9788497353427 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    El conjunto de enfermedades del intestino abordadas en este libro afectan a más del 25% de la población. A pesar de que algunas no tienen una gravedad intrínseca, como el colon irritable y la incontinencia anal, lo cierto es que pueden limitar de forma importante la calidad de vida. Otras son más gr...
    Ample: 135 mm Llarg: 215 mm Pes: 310 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9735-342-7
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Dr. Joan Monés Xiol
    • Nº de pàgines : 170
    • Col·lecció : médico en casa
    • Nº de col·lecció : 0
    El conjunto de enfermedades del intestino abordadas en este libro afectan a más del 25% de la población. A pesar de que algunas no tienen una gravedad intrínseca, como el colon irritable y la incontinencia anal, lo cierto es que pueden limitar de forma importante la calidad de vida. Otras son más graves, como el cáncer de colon, uno de los tumores más frecuentes.
    Tanto en uno como en otro caso este libro le proporciona toda la información necesaria para prevenir o llegar a un diagnóstico precoz que es esencial para un tratamiento adecuado y un mejor pronóstico.

    Se abordan de manera completa todas y cada una de las patologías del intestino.
    Incluye anexo con un pequeño diccionario de términos médicos utilizados en el texto y otro con una interesante descripción de las pruebas diagnósticas utilizadas en patología digestiva.
    Incluye abundantes ilustraciones, fotos y puntos clave al final de cada capítulo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.