• Nuestro hijo es alérgico al huevo

    Marta Zamora Pasadas Formación Alcalá Ref. 9788499762661 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Las alergias aparecen cada vez con mayor frecuencia en la infancia. La alergia es una reacción o respuesta inapropiada del organismo ante una sustancia concreta (alérgeno). El pronóstico es bueno, ya que los niños acaban tolerando este alimento, casi siempre, cuando superan los 2 ó 3 años. En la ale...
    Dimensions: 160 x 115 x 1 mm Pes: 70 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    4,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9976-266-1
    • Data d'edició : 01/04/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Marta Zamora Pasadas
    • Nº de pàgines : 84
    • Col·lecció : ALIMENTACION Y NUTRICION
    • Nº de col·lecció : 0
    Las alergias aparecen cada vez con mayor frecuencia en la infancia. La alergia es una reacción o respuesta inapropiada del organismo ante una sustancia concreta (alérgeno). El pronóstico es bueno, ya que los niños acaban tolerando este alimento, casi siempre, cuando superan los 2 ó 3 años. En la alergia al huevo desencadena la reacción tiene repercusiones clínicas muy variables: síntomas cutáneos, gastrointestinales, respiratorios (asma) o incluso neurológicos (desórdenes del sueño) que si afecta a varios órganos puede provocar un cuadro de shock anafiláctico, cuadro grave que precisa atención médica urgente, ya que si no puede comprometer la salud de la persona ¿Pero por qué pasa esto con el huevo, por qué la reacción aparece con haberlo ingerido una sola vez?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.