• El fill del vent

    Henning Mankell Tusquets Ref. 9788483831397 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    El 1874, el suec HansBengler, després de deixar els estudis de medicina, decideix viatjar fins a l’Àfrica amb la intenció de trobar un insecte que ningú no hagi descobert encara i amb el qual vol fer-se famós. Allà l’espera una penosa travessia pel desert del Kalahari i una estació de servei regenta...
    Ample: 140 mm Llarg: 210 mm Pes: 462 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8383-139-7
    • Data d'edició : 01/04/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Català
    • Autors/es : Henning Mankell
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : l'ull de vidre
    • Nº de col·lecció : 30
    El 1874, el suec HansBengler, després de deixar els estudis de medicina, decideix viatjar fins a l’Àfrica amb la intenció de trobar un insecte que ningú no hagi descobert encara i amb el qual vol fer-se famós. Allà l’espera una penosa travessia pel desert del Kalahari i una estació de servei regentada per WilhelmAndersson, un home suec que l’acull i que es dedica a la caça d’elefants. Un matí, Andersson apareix amb un nen negre que, segons sembla, ha quedat orfe. Impulsivament, Bengler l’adopta i, com que ja ha trobat el seu escarabat, torna a Suècia amb el nen. I l’anomena Daniel. En el camí de tornada, Bengler topa amb les primeres dificultats i els prejudicis cap al nen. «Seràs objecte de la curiositat, de les suspicàcies i malauradament també de la mala fe. A la gent l’espanta allò que no coneix. I tu ets un desconegut, Daniel», intenta explicar-li Bengler. I, en efecte, un cop arriben a Suècia, la vida «civilitzada» apaga a poc a poc  l’existència de Daniel, que se sent sol i traït, i que cada cop desitja amb més força poder tornar a l’Àfrica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.