• Sonata del olvido

    Roberto Ampuero Plaza & Janés Ref. 9788401020551 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Una novela de intriga, donde todas las certezas parecen desvanecerse frente a un mundo incierto, en una danza seductora que no soltará al lector hasta la última página. Al regresar a casa una mañana tras una gira artística por Nueva Orleans, un músico itinerante descubre que su mujer duerme en su ...
    Dimensions: 229 x 151 x 24 mm Pes: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-01-02055-1
    • Data d'edició : 01/06/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Roberto Ampuero
    • Nº de pàgines : 360
    • Col·lecció : Mapa de las lenguas
    • Nº de col·lecció : 0

    Una novela de intriga, donde todas las certezas parecen desvanecerse frente a un mundo incierto, en una danza seductora que no soltará al lector hasta la última página.

    Al regresar a casa una mañana tras una gira artística por Nueva Orleans, un músico itinerante descubre que su mujer duerme en su lecho con un espléndido veinteañero.

    A partir de ese momento, su vida rueda cuesta abajo hasta el punto de hacerlo sospechar que ya no maneja las riendas de su existencia, que alguien más escribe el guion de sus días.

    Para encontrar explicaciones, inicia un viaje hasta el fin del mundo, donde llegará a conocer a Roberto Ampuero, un viejo escritor que ha perdido la memoria. En el camino bajará a los fondos insondables de la humanidad, para ver cómo el placer, el sexo, el poder y la política hacen su escena.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.