• L'original de Laura

    (Morir és divertit)

    Vladimir Nabokov Edicions 62 Ref. 9788429762228 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Poc més de trenta anys després de la mort de Vladimir Nabokov ens arriba un dels secrets més guardats de la literatura contemporània: la primera versió de la seva última novel·la, una obra mestra inacabada que durant anys ha despertat la curiositat de crítics i lectors.Conscient que no podria acabar...
    Dimensions: 10 x 10 x 230 mm Pes: 290 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-6222-8
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Català
    • Autors/es : Vladimir Nabokov
    • Traductors/es : Pera, Marta
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : el balancí
    • Nº de col·lecció : 635
    Poc més de trenta anys després de la mort de Vladimir Nabokov ens arriba un dels secrets més guardats de la literatura contemporània: la primera versió de la seva última novel·la, una obra mestra inacabada que durant anys ha despertat la curiositat de crítics i lectors.Conscient que no podria acabar L'original de Laura, al final de la seva vida Nabokov va donar instruccions a la seva dona de cremar el manuscrit. Però Vera Nabokov primer, i el seu fill Dmitri després, van ser incapaços de tirar endavant aquella decisió. Ara, l'original finalment veu la llum.Amb un brillant joc de miralls on els límits entre realitat i ficció són difícils de distingir, L'original de Laura gira entorn d'una novel·la dins d'una altra novel·la. El doctor Philip Wild és un home brillant i afortunat, però sovint pateix les humiliacions de la seva dona Flora, una jove esvelta i promíscua, la sensualitat de la qual recordarà al lector la inoblidable Lolita. Quan ell accedeix a una novel·la que ha escrit un dels amants de Flora, «una obra mestra exasperant», el colpeix llegir-hi la narració de les infidelitats de la seva dona, que hi apareix com «la meva Laura». El ferit Wild, però, encara serà capaç de trobar plaer a la vida a través d'una autoaniquilació virtual. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.