• Iker. La verdadera historia de una leyenda

    José Pedro Gil Román Sepha Ref. 9788492974832 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Transcurre el mes de noviembre de 1975, e Iker respira por primera vez el contaminado aire de Bilbao. El mismo día de su nacimiento las balas de la policía franquista acaban con la vida de su padre, un obrero sindicalista.Indudablemente, las circunstancias en las que Iker llega al mundo condicionará...
    Dimensions: 235 x 165 x 22 mm Pes: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92974-83-2
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : José Pedro Gil Román
    • Nº de pàgines : 332
    • Col·lecció : novela
    • Nº de col·lecció : 0
    Transcurre el mes de noviembre de 1975, e Iker respira por primera vez el contaminado aire de Bilbao. El mismo día de su nacimiento las balas de la policía franquista acaban con la vida de su padre, un obrero sindicalista.

    Indudablemente, las circunstancias en las que Iker llega al mundo condicionarán trágicamente su vida. Tal vez sin quererlo su madre ha transformado el dolor en odio, y ha acabado convirtiendo a su hijo en el terrorista más peligroso de ETA, el que está convencido de que posee la verdad y lucha por ideales.

    En su juventud, una «misión militar» le lleva a Sevilla para entrar en acción en cuanto la cúpula de la organización le indique que la tregua ha terminado. Pero allí conoce otro mundo, otra lucha, otra manera de vivir y el amor siembra incertidumbres en su alma. A partir de ese momento, Iker se debate entre una venganza sangrienta, que tal vez llevaría a su pueblo a la liberación, y la ética cotidiana de esa otra doctrina cuyo principio es más simple, «no matarás». Iker buscará la verdad, y por ella, estará dispuesto a jugarse la vida? ¿por un ideal o por la vida misma?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.