• Repostería casera

    Todolibro, Equipo Rústika Ref. 9788415401223 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Un montón de recetas con las que aprenderás a preparar la masa de tus bollos y podrás cocinar los dulces más apreciados de la gastronomía española, además de otras exquisiteces típicas del mundo.
    Dimensions: 240 x 170 x 30 mm Pes: 677 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15401-22-3
    • Data d'edició : 01/05/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Autors/es : Todolibro, Equipo
    • Ilustradors/es : Mazzini, Francesca/Toffaletti, Laura/Tonin, Marta/Stoppele, Mario/Pianigiani, Gi
    • Nº de pàgines : 384
    • Col·lecció : Sabor y tradición
    Un montón de recetas con las que aprenderás a preparar la masa de tus bollos y podrás cocinar los dulces más apreciados de la gastronomía española, además de otras exquisiteces típicas del mundo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.