CATÀLEG EN CONSTANT AMPLIACIÓ Horari botiga: de dilluns a divendres, de 08:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 / dissabte de 09:00 a 14:00 Per contactar: telèfon i/o Whatsapp: 934190007 - 630205503
Aperitivos, tacos, tortas, tamales y postresDisfruta de una de las cocinas más diversas y deliciosas del mundo La comida mexicana puede parecer fácil de elaborar. Pero… ¿un taco con alma? Eso es otra historia. Muchos se han ...9780241739433Cienfuegos, Rosa
DK
martes, 1 de abril de 2025
Nueva ediciónPamela, del canal de YouTube '¡Quiero Cupcakes!' nos presenta su primer libro de recetas de repostería creativa.En él nos muestra 100 recetas explicadas paso a paso, con sus mejore...9788441551527Sánchez Sotomayor, Pamela
Oberón
martes, 1 de abril de 2025
La patata és un dels aliments més versàtils i estesos a tot el món, un aliment que permet moltes preparacions i mil i una maneres de menjar-la.9791387658113Fàbrega, Jaume
Efadós
martes, 1 de abril de 2025
Las mejores recetas asiáticasAtrévete con la cocina asiática de la mano de MasterChef.Un paseo por Oriente te invita a descubrir los sabores más exquisitos de la cocina asiática. Desde la sutileza del sushi ja...9788467075564Shine/RTVE
Espasa
martes, 1 de abril de 2025
Previene los resfriados, calma el dolor de muelas, repara los cristales agriePor si no lo sabías, ¡el ajo sirve para muchísimo más que para ahuyentar a los vampiros! El ajo es un AGENTE ANTIINFLAMATORIO, ANTIBIÓTICO, ANTIFÚNGICO y ANTIPARASITARIO NATURAL. C...9788419870773Branson, Susan
Amat
sábado, 1 de marzo de 2025
60 receptes gurmet d'aquí i d'allàUN LLIBRE AMB FOTOGRAFIES A TOT COLOR AMB MÉS DE 60 RECEPTES CREATIVES PER DEVORAR BONS ENTREPANS. Julie Schwob ens fa descobrir en aquest llibre noves maneres d'obsequiar-nos en e...9788413564753Schwob, Julie
Cossetània Edicions
sábado, 1 de marzo de 2025
Des dels exquisits rostits a la cassola, la gran aportació de la cuina catalana, fins als rostits al forn i a la brasa. Del rostit de Festa Major a les costelles a la brasa, del pe...9791387658106Fàbrega, Jaume
Efadós
sábado, 1 de marzo de 2025
Las recetas de crumble cookies más virales de TikTok¡No te quedes sin tu crumble cookie! Las recetas más deliciosas para disfrutar de las galletas más virales de Tik Tok siempre que quieras. ¿Has visto esos vídeos de crumble cookies...9788410442542Toré (@bakerybynoelia), N...
Roca editorial
sábado, 1 de marzo de 2025
Els convents caputxins van forjar durant segles una tradició culinària singular, marcada per l'austeritat i uns trets gastronòmics únics. A Missa et mensa, Fra Valentí Serra ens en...9788487023859Serra De Manresa, Fra Val...
Albada
sábado, 1 de marzo de 2025
Todo sobre la gastronomía micológicaLas setas llevan unidas al ser humano desde prácticamente el inicio de sus días. Saber más sobre su uso en las cocinas abre todo un mundo nuevo de colores, texturas, sabores y arom...9788441551541Gimeno López, Miguel/Marc...
Anaya
sábado, 1 de marzo de 2025
«La batata o moniato es pot considerar com un dels productes més emblemàtics de les cuines de l’Amèrica Llatina. Des que Cristòfol Colom la va presentar a la reina Isabel de Castel...9788412900170Chalendar, Pierrete
Sd edicions
sábado, 1 de marzo de 2025
«El iogurt és el producte resultat de la fermentació de la llet degut a la multiplicació d’uns bacteris, els lactobacils (Lactobacillus bulgaricus) i els estreptococs (Streptococus...9788412955651Marin, Montse
Sd edicions
sábado, 1 de marzo de 2025
«La castanya ens ha acompanyat i alimentat des de temps immemorials, sobretot allà on no s’hi feien els cereals. A l’Europa meridional, la castanya era l’afartapobres diari per a l...9788412955637Ontieros, Eva
Sd edicions
sábado, 1 de marzo de 2025
Un curso para aprender de forma fácil todas las técnicas, recetas y trucosEl nuevo libro-curso de Ibán Yarza para adentrarse, partiendo desde cero, en la elaboración de pan de masa madre en casa. Este manual explora de forma exhaustiva todas las posibili...9788425368363Yarza, Ibán
Grijalbo
sábado, 1 de marzo de 2025
La ciència de cuinarLes principals tècniques culinàries, explicades gràcies a la ciència. Descobreix amb Cuinologia els conceptes fonamentals de la cuina, juntament amb els millors consells pràctics ...9780241770597Farrimond, Dr. Stuart
DK
sábado, 1 de marzo de 2025
CREMO!La nova revolució de Maria Nicolau.Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenom...9788466433495Nicolau Rocabayera, Maria
Columna
sábado, 1 de marzo de 2025
En un plis plas¿Quién no disfruta de un plato basado en la cocina italiana?- Simplicidad- Ingredientes de calidad- Ingredientes frescos- Platos tradicionales- Platos equilibrados- Sabores reconfo...9788410124851Larousse Editorial
Larousse
sábado, 1 de marzo de 2025
Nueva ediciónEn este libro, Koldo Royo te enseñará que las pequeñas joyas gastronómicas pueden ser exquisitas y sencillas de hacer. Escogiendo los ingredientes básicos y teniendo un poco de ima...9788441551329Royo, Koldo
Oberón
sábado, 1 de marzo de 2025
El llibre de l'aplicació EsmorzappUN ASSAIG SOBRE L'ESMORZAR DE FORQUILLA, AMB LES RECEPTES MÉS EMBLEMÀTIQUES I UN DIRECTORI DELS MILLORS BARS I RESTAURANTS PER GAUDIR-NE. En un moment en el qual les noves tendènci...9788413564739Molins Renter, Albert
Cossetània Edicions
sábado, 1 de marzo de 2025
El gran mundo de los bikinis, para prepararlos de 70 maneras diferentes, geniales y diferentesSi hay un sándwich que ha trascendido su lugar de origen y se ha convertido en un fenó...9788448042547Gurguí, Joan
Cúpula
sábado, 1 de marzo de 2025
Para convertirte en un auténtico bartenderEl manual más completo para convertirte en un auténtico barman.Comprender, aprender y dominar. 100 recetas de los cocktails más emblemáticos e imprescindibles. 20 conceptos indispe...9788408299264Tubiana, Lucas
Planeta Gastro
sábado, 1 de marzo de 2025
Idees genials, senzilles, ràpides i econòmiques per a cuinar amb el poc que tinguem en la nevera, que per buida que sembli, segur que està mig plena…Alguna vegada has cuinat un pol...9788408297970Roca, Jordi/Roca, Marc/Ro...
Planeta
sábado, 1 de marzo de 2025
Un relat inspirador de superació, aventura i gastronomia, escrit pel conegut guanyador de MasterChef i col·laborador del Cuines.Un relat inspirador de superació, aventura i gastron...9788466433440París Masip, Arnau
Columna
sábado, 1 de marzo de 2025
«Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèst...9788411731553Nicolau i Rocabayera, Mar...
Ara llibres
sábado, 1 de marzo de 2025
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.