• Diez años de cocina en La Broche

    Sergi Arola Planeta Ref. 9788408081074 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    El presente volumen no es, únicamente, una biografía sobre Sergi Arola. Tampoco es una colección de recetas prácticas al uso, aunque incluye muchas y muy buenas. Sí es, en cambio, la radiografía de una cocina única y singular: de su evolución y organización interna, de las personas que trabajan en é...
    Dimensions: 280 x 280 x 30 mm Pes: 2016 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    60,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-08-08107-4
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Sergi Arola
    • Nº de pàgines : 300
    • Col·lecció : Planeta Cocina
    • Nº de col·lecció : 0

    El presente volumen no es, únicamente, una biografía sobre Sergi Arola. Tampoco es una colección de recetas prácticas al uso, aunque incluye muchas y muy buenas. Sí es, en cambio, la radiografía de una cocina única y singular: de su evolución y organización interna, de las personas que trabajan en él y de por qué hacen las cosas como las hacen, del proceso de creación de un plato, la concepción de un menú y su adecuación a las estaciones del año, de la forma y el fondo, de la cocina y la sala, de lo que ven los clientes y, sobre todo, de lo que no ven. Una historia humana y plural, de sueños y complicidad, de suerte y ansias de superación, del placer de dar placer a los demás y las innumerables dudas y esfuerzos que eso conlleva, de inspiración, pero también de sudor, rigor y compromiso.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.