• Las mejores recetas de Saber Vivir

    Sergio Fernández Luque Espasa Ref. 9788467028140 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor/a
    Sergio Fernández recupera en este libro una selección de sus cien mejores recetas de cocina elaboradas en televisión. Es un recetario fácil, sugestivo y comercial, que a diario desarrolla en el programa Saber Vivir de RTVE.
    Dimensions: 230 x 150 x 17 mm Pes: 349 gr
    Sense estoc, sota comanda
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-670-2814-0
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors/es : Sergio Fernández Luque
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : ESPASA HOY
    • Nº de col·lecció : 0

    Sergio Fernández recupera en este libro una selección de sus cien mejores recetas de cocina elaboradas en televisión. Es un recetario fácil, sugestivo y comercial, que a diario desarrolla en el programa Saber Vivir de RTVE.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.